Onze troeven

Daarom kies je voor Puu-R

Voor de bouw van tiny houses en sauna’s zit je bij Puu-R aan het juiste adres.

01

Vakmanschap en ervaring

Je haalt meer dan 20 jaar ervaring in interieurontwerp en -uitvoering in huis. Alles is van eigen fabricaat, gemaakt in ons atelier. Ontwerp, technieken, schrijnwerkerij, technische ondersteuning, totale opvolging van A tot Z, ontzorgen… , alles zit in ons pakket.
02

Volledig op maat

Massaproductie ga je bij ons niet vinden. We luisteren naar jouw verhaal, denken mee, houden rekening met je wensen en verwachtingen. We kijken wat er kan binnen het budget en de technische mogelijkheden. En, heel belangrijk, het moet ook praktisch en leefbaar zijn.
03

Schoonheid, kwaliteit

Klasse, dat haal je in huis met Puu-R. Heel je stijl moet kloppen, het gevoel dat je wil overbrengen trekken we in de hele lijn van je interieur door. Onze lat ligt erg hoog, de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. Met half werk zadelen we je niet op. Gevolg? Tevreden klanten en een mooi eindresultaat.
04

Duurzaamheid

Hou jij ook van de puurheid van de natuur? Dan passen we perfect bij elkaar. We gaan voor natuurlijke materialen en werken met u het project op de meest duurzame manier uit. We dragen graag zorg voor milieu en klimaat. Op je tiny house of sauna kan een groendak voorzien worden dat water opvangt en tegelijk voor zuurstof zorgt. Met hout kiezen we voor een natuurlijk materiaal, dat bovendien hernieuwbaar is. Puu-R onderzoekt ook de mogelijkheden om te investeren in bos. Lees: meer groene ruimte, nieuwe bomen, meer zuurstof.
05

Eén aanspreekpunt

Geen gedoe met alles moeten uitzoeken en zelf werkmannen aansturen. Je communiceert met Puu-R en met Puu-R alleen. We zijn van idee tot uitvoering volledig betrokken, sturen de planning aan en nemen je zorgen weg.
06

Betrouwbaarheid en transparantie

We houden de planning nauwkeurig in de gaten en laten je op voorhand weten of het lukt. Adviseren we een andere oplossing dan wat jij voor ogen had? Dan leggen we duidelijk uit waarom. Bouwen is een proces dat we in alle transparantie met jou doorlopen.
07

Persoonlijk contact

Puurheid, dat zit ook in ons contact met jou. We houden van persoonlijk contact, praten veel met jou over je idee en zorgen dat je op je gemak bent. Alles in een huiselijke, familiale sfeer waarbij je tijd krijgt om je idee vorm te geven. En je je tot niets verplicht moet voelen.
Image
Image

© 2021 Puur-R, All Right Reserved